Plantepodden & Godvårmetoden

Hvordan vil plantene våre egentlig ha det - sånn sett fra naturens side?

Jeg føler virkelig at jeg har ramlet over en rik kilde til inspirasjon, kunnskap og tips: både til inneplanter, kjøkkenhage og hage generelt.

Jeg vil på ingen måte påstå at jeg har grønne fingre, men grønn vilje har jeg massevis av! Og med Morten Bragdø sin smittende entusiasme, håper jeg på at den grønne viljen min gradvis også omgjøres til grønnere fingre - med planter som trives desto bedre!

Hvis jeg skal oppsummere det jeg liker best ved Bragdø sin "god vår metode", så er det meget enkelt: naturlig!

#godvårmetoden dreier seg om å gjenskape et miljø for plantene som er så likt det de ville hatt i naturen som mulig. Høres det vanskelig ut? Vel, med tips og trips fra Bragdø, særlig i Plantepodden, blir det både moro og enkelt.

Jeg har latt meg inspirere - og funnet enda større glede i å prøve meg frem, med oppmuntringene til Morten friskt i minnet; "glem alt du har lært/blitt fortalt, og prøv deg frem!" (med kort vei til tipsene til Bragdø på innerlomma)

Vil du sjekke ut godvårmetoden og Plantepodden du også? I så fall finner du noen nyttige linker her:

Naturlig friske planter --- visste du at homøopati også kan brukes på plantene våre? Jeg har planer om å lage egen ressurs om dette etterhvert, men enn så lenge er det masser av info å hente fra linkene over