Varsel om vilkår – nettstedets lover

Enhver mann eller kvinne som benytter dette nettstedet gjør så i sin egen rett, og godtar dermed dette nettstedets følgende lover:

Nettstedet formidles av jeg: en kvinne; Marianne Borchgrevink Claussen, på et "som det er"-basis; jeg, og eventuelle andre mennesker som tilbyr vår tid og eiendom gjennom dette nettstedet;

Jeg, anser dette nettstedet og all informasjon på dette nettstedet som eiet av jeg, og eller de mennesker som ellers bidrar til å skape det;

Enhver eiendom som jeg, skaper og har skapt gjør jeg, krav på som eiendommen til jeg; du, godtar herved å ikke dele eller selge eiendommen til jeg, uten det eksplisitte skriftlige samtykket til jeg;

Du: entrer dette nettstedet som kun mann eller kvinne;

Jeg, som menneske, kan kun snakke til du, som mann eller kvinne;

For å bruke dette nettstedet godtar du, herved at du er ansvarlig for handlingene til du, og for konsekvensene av hvordan du, anvender kunnskap du, tilegner her;

Disse lovene anvendes for enhver ressurs eller tjeneste som jeg, tilbyr og som kan finne sted i enhver fysisk lokasjon;

For å delta på online eller offline avtaler og arrangementer som jeg, tilbyr godtar du, herved å ta fullt ansvar for alle omstendigheter og følelser til du, og ikke forsøke å gjøre jeg, eller andre mennesker som kan være involverte ansvarlig for nevnte omstendigheter og eller følelser;

Når du, donerer som kompensasjon for tid og eller eiendom til jeg, gjennom dette nettstedet gjør du, det som en mann eller kvinne;

Alle donasjoner gis før tid eller eiendom blir delt om ikke annet er eksplisitt avtalt; jeg, refunderer ingen donasjon fra du, med mindre jeg, er nødt til å avlyse en avtale eller et arrangement som du, har donert for; hvis du, ikke avlyser timeavtale med jeg, innen 24 timer før avtalen har du, godtatt å donere for tiden og innsatsen til jeg; hvis du, ikke kan delta på arrangement som du, er påmeldt godtar du, likevel å donere for tiden og innsatsen til jeg;

Jeg, forventer at du, respekterer tiden til jeg, da jeg, ser på den som dyrebar og jeg, vil ikke fortsette å gi av min tid der det ikke respekteres;

Hvis du, registerer informasjon på dette nettstedet er du, ansvarlig for alle aktiviteter som skjer under kontoen/brukeren/profilen til du; du, tar fullt ansvar for informasjon du, deler via disse nettsidene inkludert når du, benytter booking-systemet; jeg, reserverer retten til å fjerne eller endre innhold du, deler basert på eget skjønn;

Enhver informasjon du, deler til dette nettstedet deler du, privat; jeg, anser informasjonen du, oppgir til dette nettstedet som eiendommen til du; jeg, respekterer eiendommen til du, og jeg, oppbevarer den privat; jeg, lagrer ikke detaljer online; jeg, lagrer ikke kortnumre;

Du tillater at jeg, bruker informasjonen på datamaskinen til du, sin harddisk i form av såkalte cookies eller informasjonskapsler som du, kan fjerne eller avslå når som helst;

Du, kan be om en kopi av all informasjon jeg, har om du; du, kan også be om at jeg, sletter informasjonen til du;

Jeg reserverer retten til å endre disse lovene fra tid til annen når jeg, ser behov for det og når du, fortsetter å bruke dette nettstedet betyr det at du, godtar enhver justering av disse lovene; jeg, råder derfor du, til å lese disse lovene jevnlig;

Disse lovene former deler av avtalen mellom du: mannen eller kvinnen, og jeg: en kvinne; Marianne Borchgrevink Claussen, og alle andre kvinner eller menn som deler sin tid eller eiendom med du, gjennom dette nettstedet; når du, bruker dette nettstedet aksepterer du, disse lovene; hvis du, ikke godtar disse lovene må du, forlate dette nettstedet umiddelbart;

For spørsmål i relatert til disse lovene kan du, sende en e-post til jeg, på marianne@naturligfrisk.no